میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

انتقال ۱۶ نفر از نمازگزاران عید فطر به مراکز درمانی

کد خبر: ۹۰۳۵۵۷
| |
6215 بازدید

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از انتقال ۱۶ نفر از نمازگزاران عیدسعید فطر در سراسر کشور به مراکز درمانی خبر داد.

به گزارش ایسنا، مرتضی سلیمی درباره اقدامات امدادی انجام شده از سوی عوامل هلال احمر در محل‌های برگزاری نماز عید فطر امسال در سراسر کشور گفت: امسال دو هزار و ۸۸۸ نیروی عملیاتی در ۴۸۵ تیم در ۴۶۰ پست برای امدادرسانی و ارائه خدمات پزشکی به نمازگزاران در سراسر کشور مستقر شدند که در مجموع هفت هزار و ۳٥٧ نفر به این پست‌ها مراجعه کردند.

وی با بیان اینکه دو هزار و ۲۲ نفر به شکل سرپایی خدمات امدادی دریافت کردند، گفت: ۱۶ نفر از نمازگزاران نیز به دلیل نیاز به دریافت خدمات درمانی بیشتر به مراکز درمانی منتقل شدند.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر ادامه داد: پنج هزار و ۳۱۹ نفر نیز خدمات مربوط به تست قند و فشارخون دریافت کردند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات