میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

نفت آبادان ، برادر مسجدسلیمانی را به لبه پرتگاه سقوط فرستاد

کد خبر: ۸۹۴۹۶۳
| |
3925 بازدید

نفت آبادان در واپسین دقایق بازی توانست نفت مسجد سلیمان را با شکست بدرقه کند.

به گزارش تابناک ورزشی، در آخرین روز از هفته بیست و هفتم لیگ برتر، صنعت نفت آبادان میزبان نفت مسجد سلیمان بود. دیدار دو تیم هم‌نام و هم‌استانی در نهایت با پیروزی ۳ بر یک صنعت نفت آبادان به پایان رسید.

ابتدا در دقیقه ۲۰ طالب ریکانی با شوتی از فاصله نسبتاً زیاد دروازه نفت مسجد سلیمان را گشود، اما این پایان کار نبود و در نیمه دوم در دقیقه ۵۴، حکیم نصاری از روی نقطه پنالتی کار را به تساوی کشاند. بازی با همین نتیجه در جریان بود که در دقیقه ۸۹ محمد قریشی و در دقیقه ۴+۹۰ طالب ریکانی، گل‌های دوم و سوم صنعت نفت را به ثمر رساندند و آبادانی‌ها فاتح این بازی شدند. 

با این نتیجه، نفت مسجد سلیمان کماکان در منطقه خطر قرار گرفت و فاصله یک امتیازی با سپیدرود رشت را حفظ کرد. در سوی دیگر، صنعت نفت آبادان که خطر سقوط را احساس نمی‌کند، با ۳۰ امتیاز و جهش سه پله‌ای، به رده دهم جدول صعود کرد. صنعت نفت برای نخستین بار در فصل جاری سه پیروزی متوالی را کسب کرده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات