میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

شمار قربانیان حملات خونین سریلانکا کمتر از تعداد اعلام شده است

دولت سریلانکا اعلام کرد که شمار قربانیان حملات خونین این کشور کمتر از تعداد اعلام شده است.
کد خبر: ۸۹۴۶۵۶
| |
2487 بازدید

دولت سریلانکا اعلام کرد که شمار قربانیان حملات خونین این کشور کمتر از تعداد اعلام شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از یورونیوز، دولت سریلانکا اعلام کرد شمار قربانیان بمبگذاری‌های زنجیره‌ای در این کشور در روز یکشنبه هفته جاری عید پاک حدود ۱۰۰ نفر کمتر از تعدادی است که پیش‌تر اعلام شده بود.

شمار قربانیان این حملات تروریستی تا اعلام وزارت دفاع سریلانکا ۳۵۹ نفر گزارش شده بود. بدین ترتیب و بنا به اعلام وزارت دفاع این کشور شمار قربانیان حدود ۲۵۳ نفر بوده است.

دشواری ناشی از تشخیص اعضای بدن و شناسایی اجساد قربانیان در محل بمبگذاری و نیز اطلاعات غلط سردخانه‌ها دلیل ارائه شدن آمار نادرست اعلام شده است.

آنیل جاسینگه مدیرکل سازمان بهداشت سریلانکا نیز در این باره گفت: هر آماری تقریبی است، شمار قربانیان می‌تواند ۲۵۰ یا ۲۶۰ نفر باشد. نمی‌توانم به دقت بگویم. آنقدر اعضای بدن هست که نمی‌توان آمار درست داد.

شمار مصدومان حملات سریلانکا که در چند شهر و خصوصاً کلمبو پایتخت روی داد بیش از ۵۰۰ نفر اعلام شده است.

هدف حملات انتحاری و ۱۰ بمبگذاری در روزهای یکشنبه، دوشنبه و پنجشنبه هفته جاری در شهرهای کلمبو، نگومبو، باتیکالوا و پوگودا چند کلیسا و هتل بود.

هویت ۸ نفر از ۹ مهاجمی که دست به حملات انتحاری در سریلانکا زدند و نیز محمد ظهران واعظی اهل شرق سریلانکا که از او به عنوان مغز متفکر حملات نام برده می‌شود شناسایی شده است.

گروهک تکفیری صهیونیستی داعش مسئولیت انفجارهای مرگبار سریلانکا را برعهده گرفته است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت