بازدید 5300
۶

ورود شورای نظارت بر صداوسیما بر مساله بخت‌آزمایی

کد خبر: ۸۹۴۴۵۲
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۹ 25 April 2019

عضو شورای نظارت بر صداوسیما در واکنش به پاسخ استفتای آیت‌الله مکارم شیرازی و سخنان مقام معظم رهبری، گفت: باید یک تصمیم عاجل در صداوسیما گرفته شود که این ستاره‌مربع‌ها چه سرمنزلی دارند و جوایز میلیونی چگونه بدست می‌آید.

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، استفتاء آیت‌الله مکارم شیرازی و صحبت‌های اروز گذشته رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با کارگران، مسئله «بخت‌آزمایی» و کسب درآمدهای خاص برخی از اپلیکیشن‌ها و مسابقات تلویزیونی کار را به شورای نظارت بر صداوسیما کشاند. قرار است در جلسه بعدی این شورا، این موضوع مورد بررسی جدی قرار بگیرد.

سیداحسان قاضی‌زاده هاشمی عضو شورای نظارت بر صداوسیما به خبرنگار خبرگزاری تسنیم، گفت: بارها گفته‌ام که درآمدهای مالی صداوسیما باید شفاف شوند. این ستاره‌ مربع‌ها چه سرمنزلی دارند و نحوه درآمدشان چگونه است و این جوایز میلیونی چگونه بدست می‌آید؟ این‌ها همیشه ابهاماتی بوده که منتظر هستیم مسئولین ذیربط به این سوالات و ابهامات پاسخ بدهند. بایستی خیلی جدی‌تر از گذشته پیگیر گزارش‌هایی از سازمان صداوسیما خصوصاً بازرگانی سازمان باشیم.

قاضی‌زاده هاشمی تأکید کرد: آیت‌الله مکارم شیرازی به استفتایی درباره یک مسابقه تلویزیونی پاسخ داده‌اند که کسانی که در این نوع مسابقات شبیه به بخت‌آزمایی شرکت می‌کنند کار حرامی انجام داده‌اند و مالک آن جوایز نیستند. امروز هم مقام معظم رهبری در خصوص کسب درآمد نامشروع عده‌ای صحبت کردند که عده‌ای بدون تلاش و زحمت درآمدهای اتفاقی برایشان حاصل بشود قطعاً اگر این سرمنشایی در رسانه‌‌ای مثل صداوسیما باشد باید مورد بررسی و تحقیق جدی قرار بگیرد و البته باید این روند سریع‌ترمتوقف شود. تبعاً شورای نظارت در این موضوع ورود جدی خواهد داشت و این روند را قطعاً پیگیری می‌کند ان‌شاالله نتیجه تصمیم‌گیری‌هایش را هم اعلام خواهد کرد.

وی در پاسخ به این سوال که این روند سریع‌تر متوقف شود به معنای این است که برخی از مسابقات تلویزیونی متوقف خواهند شد، تأکید کرد: آیا این منشأ درآمد صرف تبلیغات است یا اینکه کسب پول برای ایجاد یک درآمد ویژه در فضای اپلیکیشن مربوط به برخی از برنامه‌ها و مسابقات تلویزیونی است. البته برخی از اپلیکیشن‌ها هم هستند در عرصه‌های دیگر فرهنگی جامعه کار می‌کنند و تبلیغات آن‌ها در صداوسیما پخش می‌شود. در هر دو حالت به نظرمن باید صداوسیما راجع به آن یک تصمیم عاجل و جدی بگیرد که در فضای کشور این نوع اتفاقات، تکرار نشود.

سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۶
اون وقت 90 چون باج به این *# ها نمی داد باید حذف می شد؟!
حالا پس 90 هم باید برگردد.
در روزهای اول برگزاری مسابقه برنده باش تابناک بخوبی به این مسئله پرداخت ولی خب متاسفانه کسی پیگیر نبود
خیلی مسخره است...اینهمه در صدا و سیما کارشناس هست، شورای نظارت هست، روحانی هست، مرکز بازرسی و نظارت هست....آنوقت تازه به فکر این مسابقات و اسپانسرها و قمار و ....افتاده اند....یعنی از بین اینهمه خبره در صدا و سیما کسی نفهمید؟؟؟ واقعاً که باید در آنرا تخته کرد
شما میگید فقط نمایش ایرانی ما نگاه میکنیم حالا میگید این هم نباید نگاه کرد ما میگیم چشم زنده باد ماهواره.
صدا و سیما مثل کشورهای پیشرفته باید خصوصی بشه معنی نداره مردم برای هر کانالی یا بر نامه ای پول بدن
مردم به صدا وسیما اعتماد میکنن وبرای همین در برنامه هاوقرعه کشی ها شرکت میکنن ولی هدف این برنامه هاخالی کردن جیب مردم است، خودم در برنامه ای که قرعه کشی روزانه داشت شرکت کردم وبعد از دو روز پشیمان شدم خواستم انصراف بدم ، گزینه انصرافی نداشت وپیامی هم برایم نیومد که شما عضو این برنامه شدید، پسرم هم گفت چون پیام عضویت برات نیومده پس عضو نیستی،دیروز قبض موبایلم که برام ارسال شد تعجب کردم، وقتی پیگیر شدم دیدم که دوسوم هزینه موبایلم مربوط به عضویتم در برنامه شبکه پنج بوده که متاسفانه خودم هم خبر نداشتم، این پول وپولهای امثال من کجا میرن؟ من به شخصه این مبلغی که هزینه کردم وخبر هم نداشتم رو حرام میکنم.
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هجدهم رمضان # شب قدر
آخرین اخبار