صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

خودرو زائران عراقی در ملایر واژگون شد

کد خبر: ۸۹۲۸۷۲
| |
4043 بازدید

معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه ملایر گفت: یک دستگاه خودرو وَن حامل زائران عراقی عصر روز پنجشنبه به علت بارندگی در محور ملایر به اراک در محدوده شهر زنگنه واژگون شد.

به گزرش «تابناک»، سعید کتابی در گفت و گو با ایرنا افزود: 9 سرنشین این خودرو مصدوم و پس از تماس با فوریت های پزشکی بی درنگ به بیمارستان منتقل شدند.

وی ادامه داد: 2 تن از مصدومان که آسیب جدی دیدند به بیمارستان امام حسین(ع) این شهرستان منتقل شدند و چهار تن دیگر پس از انتقال به بیمارستان غرضی به صورت سرپایی درمان شدند.

معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه ملایر بیان کرد: خوشبختانه حال تمامی زائران عراقی مساعد است و تنها یک تن از زائران از ناحیه سر دچار مصدومیت شد که در حال حاضر وضعیت عمومی وی رضایت بخش است.

کتابی ادامه داد: این حادثه در 200 کیلومتری شهر زنگنه به علت شدت بارندگی و لغزنده بودن جاده رخ داد و خودرو آسیب جدی دیده است.

وی گفت: مصدومان این حادثه هم اکنون مشکلی ندارند و اقدامات لازم برای اسکان و انتقال آنها به بیمارستان و حضور مترجم انجام شده است.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات