میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ظریف در آنکارا با چاووش اوغلو دیدار کرد

کد خبر: ۸۹۲۵۴۲
| |
3087 بازدید
|
۱
محمد جواد ظریف که پس از سفر یک روزه به دمشق دیشب وارد آنکارا شده بود، صبح امروز با همتای ترکیه‌ای خود دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان بعد از دیدار با مقامات بلندپایه سوریه دیشب وارد آنکارا پایتخت ترکیه شد.

ظریف در جمع خبرنگاران در دمشق گفته بود که درباره سوریه و اوضاع ادلب این کشور با مقامات ترکیه گفتگو خواهد کرد.

وزیر خارجه کشورمان در بدو ورود به فرودگاه ترکیه در جمع خبرنگاران درباره اهداف این سفر همچنین گفت: در مورد مسائل دوجانبه و همکاری‌های اقتصادی و سیاسی بین دو کشور بحث و گفتگو خواهیم کرد، علاوه بر این وظیفه پیگیری تصمیماتی که در جلسات کمیسیون عالی روابط دوجانبه ایران و ترکیه در سطح رؤسای جمهور گرفته می‌شود، به‌عهده وزرای خارجه دو کشور است و لذا در این سفر در مورد این تصمیمات نیز بحث خواهد شد».
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Switzerland
|
۱۵:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۸
نتیجه این دیدارها واقعا چی هست؟ بابا برگردین ایران را که داغون شده درست کمید
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت