صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

سهمیه داوطلبان سیل‌زده آزمون ارشد منتفی است

کد خبر: ۸۹۲۱۸۴
| |
3385 بازدید

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: با وجود تعویق زمان آزمون کارشناسی ارشد، دیگر سهمیه‌ای به داوطلبان مناطق سیل‌زده تعلق نمی‌گیرد.

به گزارش ایلنا، منصورغلامی (وزیر علوم، تحقیقات و فناوری)  با اشاره به اینکه در نظر گرفتن سهمیه برای داوطلبان مناطق سیل‌زده دیگر منتفی است، گفت: برای کمک به داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد مناطق سیل زده در ابتدا قرار بود که سهمیه‌ای در نظر گرفته شود تا دیگر آزمون را به تعویق نیاندازیم، اما بعد تصمیم بر تعویق برگزاری زمان آزمون کارشناسی ارشد گرفته شد، از این رو سهمیه‌ای هم دیگر در نظر گرفته نمی‌شود.

غلامی با اشاره به عدم تغییر زمان برگزاری کنکور سراسری ۹۸ گفت: پروسه کنکور و بدست آوردن نتایج به این شکل نیست که ما امروز کنکور را برگزار ‌کنیم و فردا نتایج اعلام ‌شود، بلکه برگزاری و رسیدن به نتایج آزمون یک پروسه طولانی دارد. ضمن اینکه همکاران ما در پشت صحنه آزمون مسئولیت‌ها و کارهای زیادی دارند که باید انجام دهد و اگر زمان کنکور سراسری به تعویق بیافتد، وقتی برای رسیدگی به کارها و برنامه‌های آزمون نخواهند داشت.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات