میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ویزا کارت حداکثر تراکنش بدون پین کُد را افزایش داد

کد خبر: ۸۹۱۸۳۹
| |
3883 بازدید

شرکت نظام پرداخت بین‌المللی ویزا حداکثر تراکنش بدون وارد کردن پین کُد را در روسیه به ۳ هزار روبل افزایش داد.

به گزارش ایبِنا به نقل از تاس نیوز، شرکت نظام پرداخت بین المللی ویزا از ۲۴ ساعت گذشته حداکثر ارزش خرید ممکن را در روسیه بدون وارد کردن پین کُد از یکهزار روبل (۱۵.۵۴ دلار) به ۳ هزار روبل (۴۶.۶۳ دلار) افزایش داد.

در همین حال بانک هایی که در نظام پرداخت ویزا در روسیه مشارکت دارند برای تایید تراکنش با کارت های بدون تماس ویزا تا سقف ۳ هزار روبل درخواست پین کُد نمی کنند.  

این اقدام شرکت ویزا در راستای مرحله فعلی توسعه بازار پرداخت و عادت های پرداخت نوین در روسیه است. در پاییز ۲۰۱۸ میلادی شرکت ویزا گزارش کرد که روسیه یکی از سه کشور برتر است که بانک ها در تعداد پرداخت های بدون تماس از طریق کارت های بدون تماس و گوشی های هوشمند در جایگاه بالایی قرار دارد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت