صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

تعیین وزیر مُعین برای هر استان سیل‌زده

کد خبر: ۸۸۹۱۵۲
| |
4921 بازدید
سخنگوی وزارت کشور با اشاره به جلسه اخیر شورای عالی مدیریت بحران اظهار داشت: با تاکید وزیر کشور مقرر شد، وزیر معین هر استان سیل‌زده در دولت تعیین می‌شود تا به صورت جدی و فوق‌العاده در استان‌های حادثه دیده تا تثبیت اوضاع امورات را نظارت و پیگیری کنند.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، سید سلمان سامانی گفت: همچنین تمامی دستگاه‌های امدادی و اجرایی برای هر یک از استان‌های حادثه دیده نماینده ویژه جهت پیگیری و نظارت بر اقداماتی که آن دستگاه‌ها باید انجام دهند، مشخص و به سازمان مدیریت بحران کشور معرفی کنند.

سخنگوی وزارت کشور تاکید کرد: گزارش نمایندگان ویژه دستگاه‌های امدادی و اجرایی برای سازمان مدیریت بحران کشور به صورت مستمر ارسال و پیگیری خواهد شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، سامانی گفت: مقرر شد در هر استان حادثه‌دیده با توجه به ورود سیلاب به داخل منازل مسکونی و ماندگاری در ساختمان‌ها، تیم ویژه فنی با مسئولیت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و عضویت سازمان نظام مهندسی و شهرداری تشکیل و قبل از سکونت مجدد افراد، مقاومت و ایمنی سازه‌ها را مورد بررسی قرار دهند.
تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات