برخورد جدی با فروشندگان پوست حیوانات وحشی

کد خبر: ۸۸۸۲۱۸
| |
3228 بازدید

مدیر کل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان از تعطیلی مراکز عرضه پوست حیوانات وحشی در شهرستان زاهدان خبر داد .

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا- منطقه سیستان و بلوچستان، وحید پورمردان گفت: عرضه، نگهداری و فروش اجزا بدن حیوانات وحشی در ایران ممنوع است و با متخلفین برخورد قانونی لازم خواهد شد .

پورمردان افزود: ماموران اجرایی یگان حفاظت محیط زیست استان پس از انتشار اخباری مبنی بر خرید و فروش پوست حیوانات وحشی در چهارراه رسولی زاهدان به تحقیقات در این رابطه پرداختند. پس از بررسی موضوع مشخص شد پوستهای موجود در فروشگاه مربوط به حیوانات وحشی از قبیل روباه ، سمور و ... بوده است که از کشور پاکستان وارد شده است .

مدیر کل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان ادامه داد: در این رابطه مکاتباتی با فرماندهی مرزبانی و مدیرکل گمرک استان انجام شده که قطعاً با مشارکت بین بخشی می‌توان از ورود، عرضه و فروش توسط متخلفین پیشگیری کرد .

وی خاطر نشان کرد: عده ای از افراد سودجو که بعضاً خارجی هستند اقدام به قاچاق اجزاء غیرمجاز حیوانات و تولید محصولات مختلف شامل یقه، کلاه و پالتومی کنند .این تولیدات عموما در فروشگاههای مختلف به عنوان صنایع دستی به گردشگران و مسافران با قیمتهای گزاف عرضه می شود .

وی تاکید کرد: این اقدام به استناد ضوابط داخلی و بین المللی جرم تلقی شده و با متخلفین برخورد قانونی لازم صورت می گیرد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت