ریزش سنگ در جاده فیروزکوه

کد خبر: ۸۸۶۷۶۸
| |
3470 بازدید

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترایک پلیس راهور ناجا از ترافیک سنگین در محور فیروزکوه به علت ریزش سنگ خبرداد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ نادر رحمانی در این باره اظهار کرد: حوالی ساعت ۱۲:۴۰ دقیقه امروز، در مسیر جنوب به شمال محور فیروزکوه محدوده بعد از تونل شیرگاه به سمت زیرآب، ریزش سنگ در سطح جاده به وقوع پیوست که در پی آن در این محور ترافیک سنگینی گزارش شده است.

وی ادامه داد: در اثر این اتفاق چند خودرو نیز دچار خسارت شدند.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا در ادامه گفت: عوامل پلیس راه و راهداری از جهت پاکسازی و تسهیل در تردد در محل حضور دارند.

وی در پایان به مسافران توصیه کرد که برای سفر به شهرهای شمالی کشور از محورهای هراز و کرج-چالوس تردد کنند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# دیدار پزشکیان و ترامپ # خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ملاقات ترامپ و پزشکیان هستید؟
الی گشت