میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

بازار اوراق مسکن؛ هفته شکست مرز روانی

کد خبر: ۸۸۴۰۴۹
| |
2634 بازدید
|
۱

اوراق تسهیلات مسکن اسفند ۹۵ «تسه۹۵۱۲» در معاملات هفته گذشته بیش از ۸/ ۲ درصد کاهش قیمت داشت و در نهایت به بهای ۵۰ هزار و ۷۹ تومان مبادله شد.

این اوراق که در دو روز ابتدایی هفته به افزایش قیمت پرداخته بود در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه بیش از ۲/ ۷ درصد ریزش کرد و مرز روانی و بسیار مهم ۵۰ هزار تومان را واگذار کرد. به این ترتیب با ثبت قیمت ۴۹ هزار و ۲۴۵ تومان در پایان جلسه معاملاتی سه‌شنبه کف تاریخی این اوراق به ثبت رسید.

با این حال برخورد به سطوح حمایتی این اوراق را به بالای مرز مذکور بازگرداند. نزدیک شدن به موعد پایانی مهم‌ترین دلیل افت «تسه۹۵۱۲» محسوب می‌شود. کاهش قدرت خرید تسهیلات مسکن به افت متقاضیان وام‌های موازی مثل صندوق پس‌انداز مسکن وام یکم منجر شده است تا بازار «تسه‌ها» بیش از پیش در بی‌تحرکی به سر برد.

منبع: دنیای اقتصاد

 

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
مسکن تا دو سال ، راکد و نرولی است .
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۲۷ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۸
مسکن حداقل تا دو سال آینده راکد و نرولی است .

دلایل هم کاملا روشن است .
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت