وضع هوای ریگان بار دیگر در وضع خطرناک قرار گرفت

کد خبر: ۸۸۰۰۴۲
| |
3950 بازدید

گردو غبار شدید، بار دیگر هوای شهرستان ریگان در شرق استان کرمان را در وضع خطرناک قرار داد.

به گزارش «تابناک» به نقل از صداوسیما، باقری فرماندار ریگان گفت: غلظت گرد وغبار در هوای این شهرستان عصر امروز به 30برابر حد مجاز رسید و بار دیگر مشکلات تنفسی برخی شهروندان بیمار را تشدید کرد.

فرماندار ریگان وضع هوای شهرستان را خطرناک توصیف کرد و از شهروندان خواست تا فروکش کردن طوفان، حتی الامکان از منزل خارج نشوند.

پیش از ظهر امروز هم معاون فرماندار فهرج در شرق استان کرمان از افزایش 56برابری غلظت گرد و غبار در هوای این شهر خبر داد و گفت: آلودگی هوا باعث شد ادارات شهرستان 2ساعت زودتر از موعد مقرر تعطیل شوند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت