طرح مجلس برای تشویق مطلعین مفاسد اقتصادی

کد خبر: ۸۷۶۹۹۶
| |
4692 بازدید

نمایندگان مجلس شورای اسلامی اخیراً طرحی را با ۹۴ امضا درباره حمایت و تشویق مطلعین مفاسد اداری و اقتصادی تدوین و به هیئت رئیسه پارلمان تقدیم کرده‌اند.

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، اخیر 94 نماینده طرحی با نام "حمایت و تشویق مطلعین مفاسد اداری و اقتصادی" را تدوین کرده و در اختیار هیئت رئیسه پارلمان قرار دادند.

این هیئت نیز این طرح را پس از اعلام وصول به کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی، برای بررسی بیشتر ارجاع داده است.

در این طرح 11 ماده‌ای، تشویق‌‌های نقدی و ارتقاء شغلی برای افرادی که مفاسد اقتصادی و اداری را اطلاع دهند، پیش‌بینی شده است.

متن این طرح به‌شرح زیر است:

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت