میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

احضار دو عضو شورای شهر تهران به دادسرا

کد خبر: ۸۷۶۰۶۳
| |
5341 بازدید
صبح امروز ناهید خداکرمی و محمود میرلوحی، دو عضو شورای شهر تهران به دادسرا احضار شدند.

به گزارش «تابناک» به نقل ازایسنا. محمود میرلوحی صبح امروز به دلیل شرکت در دادسرا در جلسه شورای شهر حضور نداشت، هرچند که در ابتدای جلسه شورای شهر و قبل از آغاز جلسه با حضور بر صحن شورا در مورد جلسه دادسرایش با اعضای شورای شهر صحبت کرد.

احمد مسجدجامعی با توجه به شرایط امروز شورا و نبودن چند تن از اعضا قصد خروج از صحن شورا را داشت که محسن هاشمی گفت: از صحن خارج نشوید، چون جلسه از نصاب می‌افتد و تاکید کرد که با توجه به شرایط ایجادشده فقط ناهید خداکرمی که دادگاه دارد می‌تواند از صحن خارج شود و محمود میرلوحی هم که صبح دادگاه بوده، ان‌شالله به زودی برمی‌گردد.

میرلوحی در حالی برای اتهامش به دادسرا مراجعه کرد که حسینی میلانی و اعطا وی را همراهی می‌کردند و بعد از جلسه دادسرا نیز میرلوحی برای شرکت در جلسه شورا به صحن آمد.

بعد از آمدن محمود میرلوحی به صحن شورای شهر تهران ناهید خداکرمی با همراهی حجت نظری در پی شکایت ستاد امر به معروف و نهی از منکر اصفهان و برای بررسی پرونده اش به دادسرا رفت.

میرلوحی به دلیل شکایت محمدباقر قالیباف در دادسرا حاضر شده و ناهید خداکرمی نیز در پی شکایت ستاد امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان امروز در دادسرای رسانه حضور پیدا خواهد کرد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت