صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

آیا سیدجلال مانع تنبیه رسن ازسوی برانکو می شود؟

کد خبر: ۸۷۵۷۳۹
| |
3284 بازدید

بشار رسن در جام ملت های آسیا ۲۰۱۹ تیم ملی فوتبال عراق را همراهی کرد. عراق در مرحله یک هشتم نهایی با شکست برابر قطر از دور رقابت ها حذف شد و بشار و هم تیمی هایش خیلی زود به خانه برگشتند.

به گزارش تابناک ورزشی، این بازیکن عراقی قرار بود که قبل از دیدار برابر سپیدرود در جام حذفی به اردوی سرخ پوشان ملحق شود اما با وجود اینکه پرسپولیس سخت به او نیاز داشت با به این دیدار نرسید و چند روز با تاخیر به اردو پیوست.

برانکو که مربی بسیار منظم و سخت گیری است از بشار عصبانی است و با وجود علاقه زیادی که به سبک بازی این بازیکن دارد قصد تنبیه او را دارد. بازیکن عراقی سرخ پوشان برای درامان ماندن از خشم برانکو دست به دامن سید جلال شد و او را واسطه قرار داده تا برانکو او را تنبیه نکند. البته با توجه به آمدن سروش رفیعی و مهدی ترابی بعید است که برانکو تصمیم به قرار دادن بشار رسن در ترکیب اصلی سرخ پوشان گیرد.

Related image

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات