میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ترکیه پ.ک.ک را مسئول حمله به مقر خود در عراق دانست

وزارت دفاع ترکیه حمله معترضان کُرد در دهوک عراق به پایگاه نظامی ترکیه را از سوی نیروهای وابسته به گروه پ.ک.ک عنوان کرد.
کد خبر: ۸۷۳۲۲۶
| |
2860 بازدید

وزارت دفاع ترکیه حمله معترضان کُرد در دهوک عراق به پایگاه نظامی ترکیه را از سوی نیروهای وابسته به گروه پ.ک.ک عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، تنها دقایقی پس از آن که معترضان کُرد در اعتراض به حملات هوایی ترکیه، با یورش به یک پایگاه نظامی این کشور در استان «دهوک» عراق، پست‌های نگهبانی و خودرویی را به آتش کشیدند، حال وزارت دفاع ترکیه در واکنش، نیروهای پ.ک.ک را مسئول این حملات عنوان کرده است.

وزارت دفاع ترکیه در حساب کاربری خود اعلام کرده که این حملات در نتیجه تحریک شورشیان توسط گروه تروریستی پ.ک.ک صورت گرفته است.

گفته شده است که در نتیجه این حمله به پایگاه نظامی ترکیه در ناحیه «شلادزه» در استان «دهوک» واقع در اقلیم کردستان عراق حداقل یک نفر کشته و ده نفر دیگر زخمی شدند.

منابع محلی وقوع این حمله را پس از آن اعلام کردند که معترضان خشمگین از کشته شدن حداقل شش غیرنظامی در حملات هوایی هفته جاری ترکیه، ابتداء بیانیه‌ای را خواندند و سپس به طرف پایگاه نظامی ترکیه حرکت کردند.

یک مقام کُرد که نخواست نامش فاش شود به خبرگزاری رویترز گفت که نظامیان ترک حاضر در پایگاه پس از شلیک به سوی معترضان، پایگاه را ترک کرده بوده‌اند.

ترکیه تا کنون به دفعات مواضع پ‌ک‌ک، را در مناطق کردنشین اقلیم کردستان عراق هدف حملات هوایی قرار داده است. مقر و پایگاه‌های اصلی پ‌ک‌ک در کوه‌های قندیل کردستان عراق قرار دارند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت