ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ایران عملیات تروریستی در تکریت را محکوم کرد

کد خبر: ۸۵۲۸۴۵
| |
4798 بازدید
ایران عملیات تروریستی در تکریت را محکوم کرد

«بهرام قاسمی» سخنگوی وزارت امور خارجه دوشنبه شب با محکوم کردن عملیات تروریستی در تکریت عراق که در آن شماری کشته و زخمی بر جای گذاشت، با دولت و ملت این کشور و خانواده جانباختگان و مجروحان این جنایت بی شرمانه تروریستی ابراز همدردی کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت امور خارجه، قاسمی افزود: بقایای تروریست های تکفیری که جایگاه و پایگاه خود را با مقاومت مردم عراق از دست داده اند، با عملیات انتحاری - تروریستی کور خود در صدد القای ناامنی و انتقام از مردم مقاوم عراق هستند که البته خللی در عزم و اراده دولت و ملت این کشور در مبارزه بی امان با آنان و ریشه کنی این غده سرطانی وارد نخواهد کرد.

شامگاه یکشنبه، انفجار یک دستگاه خودروی انتحاری در شهر تکریت استان صلاح الدین در 180 کیلومتری شمال بغداد، پنج کشته و 16 زخمی برجای گذاشت.

یک منبع امنیتی عراقی به رسانه های محلی این کشور گفت: این انفجار در قلب شهر تکریت مقابل یک رستوران رخ داده و قربانیان غیرنظامی هستند.

ارتش عراق دسامبر 2017 (آذر 96) از بازپس گیری تمامی خاک خود از اشغال و پیروزی بر داعش خبر داد اما هنوز هسته های خفته وابسته به این گروهک به صورت متناوب دست به اقدامات تروریستی در این کشور می زنند.

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات