ته چین؛

دستور پخت سینه بوقلمون بریان شده

کد خبر: ۸۵۱۷۷۹
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۰ 18 November 2018
تعداد بازدید : 9772

مواد لازم:
سه قاشق غذاخوری خردل دیژان (خردل آمیخته شده با خامه و ادویه)
دو قاشق غذاخوری سرکه‌ بالزامیک
سه قاشق چای‌خوری سبزیجات خشک شده (آویشن، پونه کوهی، رزماری)
دو قاشق چای‌خوری پودر سیر
یک قاشق چای‌خوری نمک
سه قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک قاشق چای‌خوری پاپریکای دودی
فلفل سیاه تازه آسیاب شده
یک کیلو و سیصد و پنجاه گرم سینه‌ بدون پوست و استخوان بوقلمون

 

بازدید 38252
گوشت بوقلمون بسیار لذیذ است و گوشت مورد علاقه بسیاری از مردم است که از دیرباز نیز در میان ایرانیان طرفداران خود را داشته است . در این ویدیو دستور پخت سینه بوقلمون بریان شده که از قبل در مواد خوابانده شده تا طعم خوبی به خود بگیرد را فرا بگیرید.
اشتراک گذاری