صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

درخواست سناتور«رند پل»از سنا برای توقف صادرات سلاح به عربستان

یکی از سناتورهای آمریکا از سایر همکاران خود در سنا خواست تا با توجه به ماجرای بوجود آمده در خصوص «جمال خاشقجی»، صادرات تسلیحات به عربستان را متوقف کنند.
کد خبر: ۸۴۱۶۷۲
| |
1891 بازدید

یکی از سناتورهای آمریکا از سایر همکاران خود در سنا خواست تا با توجه به ماجرای بوجود آمده در خصوص «جمال خاشقجی»، صادرات تسلیحات به عربستان را متوقف کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، سناتور «رند پل» با انشتار پیامی در توئیتر نوشت: از اینکه دیگران نیز به اقدامات عربستان سعودی حساس شده اند خوشحالم. اما متاسفانه این کافی نیست. ما میلیاردها دلار سلاح به عربستان می فروشیم و به آنها در جنگ یمن کمک می کنیم. امیدوارم که سناتور باب کورکر و دیگران به تلاش های من برای متوقف کردن صادرات تسلیحات به عربستان ملحق شوند.

در همین رابطه شب گذشته نیز سناتور رند پل وعده داده بود تا فروش تسلیحات به عربستان را در واکنش به قتل «جمال خاشقجی» روزنامه نگار مشهور سعودی و منتقد ریاض به رأی بگذارد.

این سناتور آمریکائی در این خصوص گفت: اگر سعودی ها مسئول این حادثه باشند وحتی اگر هرگونه نشانه ای دال بر دست داشتن ریاض در قتل این روزنامه نگار به دست بیاید، ارسال سلاح برای عربستان را متوقف می کنیم.

وی در ادامه با تأکید بر اینکه ارسال سلاح برای عربستان از موارد اختلافی او با ترامپ است؛ افزود: رئیس جمهوری اگر شواهدی دال بر دست داشتن ریاض در قتل روزنامه نگار مذکور سعودی در ترکیه به دست بیاورد، در این باره فکر خواهد کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟