پارلمان ترکیه حضور نظامی این کشور در عراق و سوریه را تمدید کرد

پارلمان ترکیه با تمدید حضور نیروهای این کشور در سوریه و عراق به مدت یک سال دیگر موافقت کرد.
کد خبر: ۸۳۹۷۵۷
| |
1453 بازدید

پارلمان ترکیه با تمدید حضور نیروهای این کشور در سوریه و عراق به مدت یک سال دیگر موافقت کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از اسکای نیوز، رسانه‌های ترکیه اعلام کردند، پارلمان این کشور با تمدید حضور نیروهای ترکیه در سوریه و عراق به مدت یک سال دیگر موافقت کرده است.

پارلمان ترکیه اکتبر ۲۰۱۴ برای نخستین بار با استقرار نیروی نظامی در سوریه موافقت کرده بود و از آن زمان تاکنون هر ساله حضور نیروهای ترکیه در سوریه و عراق تمدید می‌شود.

پارلمان اعلام کرد، اتخاذ همه تدابیر لازم برای مقابله با هر نوع تهدید و برقراری امنیت در کشور ضرورت دارد.

عصمت یلماز، رئیس کمیته دفاع در پارلمان گفت: ترکیه به مبارزه با تروریسم ادامه خواهد داد. آنکارا اجازه نمی‌دهد که گروه‌های تروریستی در مرزهای جنوبی کشور مستقر شده و با سوءاستفاده از وضعیت سیاسی نابسامان عراق و سوریه، ترکیه را هدف قرار دهند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت