موافقت رییس‌جمهور با واگذاری پرسپولیس و استقلال

کد خبر: ۸۳۷۸۲۲
| |
2536 بازدید
موافقت رییس‌جمهور با واگذاری پرسپولیس و استقلال

مشاور سازمان خصوصی سازی از موافقت رییس جمهور با کلیات واگذاری استقلال و پرسپولیس خبر داد و گفت: بر همین اساس، نامه ای از وزارت اقتصاد به هیات دولت برای بازنگری مصوبه قبلی ارسال شده است.

به گزارش تسنیم، در پی مزایده‌ها ناکام واگذاری باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس در بهار سال 94 و به دنبال آن خروج این دو باشگاه از لیست واگذاریها، به تازگی مشاور سازمان خصوصی سازی از موافقت رییس جمهور با واگذاری استقلال و پرسپولیس خبر داده است.

به گفته جعفر سبحانی، مسعود سلطانی‌فر وزیر ورزش به جد پیگیر خصوصی سازی دو باشگاه است و با نامه ای که به درخواست وزیر ورزش و جوانان برای شروع دوباره روند خصوصی سازی این دو تیم، این نامه از سوی رحمت الله اکرمی سرپرست وزارت اقتصاد و امور دارایی به دولت رفته است؛ بنابراین منتظر مصوبه هیات وزیران برای شروع روند واگذاری استقلال و پرسپولیس هستیم.

وی ادامه داد: فکر می کنم ظرف هفته های آینده، هیات وزیران با شروع روند خصوصی سازی دو باشگاه موافقت کند و بلافاصله در آن زمان شرایط و نحوه کار را خواهیم گفت.

مشاور سازمان خصوصی سازی با بیان اینکه، براساس مصوبه قبلی هیات دولت این دو باشگاه فرهنگی تلقی شده اند، اظهار داشت: بر همین اساس واگذاری این باشگاه ها از دستور کار خارج شده است.

سبحانی با اشاره به این که با تغییر مصوبه قبلی، امکان واگذاری سهام استقلال و پرسپولیس فراهم می شود گفت: در اینصورت جزییات واگذاری دو باشگاه اعلام خواهد شد.

به گزارش ایبِنا، پس از برگزاری چندین مزایده برای اجرای قانون واگذاری باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس و عدم خصوصی‌سازی آنها، هیات وزیران مصوبه‌ای را مبنی بر اینکه این دو تیم ورزشی مجموعه فرهنگی شناخته شده‌اند، داشت.

این مصوبه سپس در هیات تطبیق مصوبات دولت با قوانین مجلس شورای اسلامی بررسی و عنوان شده که در صورت تایید این مصوبه از سوی این هیات از فهرست واگذاری‌های شرکت‌های دولتی خارج خواهد شد و بر همین اساس نیز واگذاری این دو باشگاه از دستور کار خارج شد.

پس از برگزاری چندین مزایده برای اجرای قانون واگذاری باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس و عدم خصوصی‌سازی آنها، هیات وزیران مصوبه‌ای را مبنی بر اینکه این دو تیم ورزشی مجموعه فرهنگی شناخته شده‌اند، داشت.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت