میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

هشدار جدی فدراسیون کشتی به خاطر قیمت دلار

کد خبر: ۸۳۶۸۶۰
| |
4830 بازدید
هشدار جدی فدراسیون کشتی به خاطر قیمت دلار

تیم‌های کشتی ایران با خطری جدی مواجه شده‌اند.

به گزارش خبرآنلاین، این روزها شایعه عدم اعزام تیم های ملی امید و بزرگسالان کشتی به مسابقات جهانی شنیده می شود. شایعه ای که ناشی از قیمت بالای ارز و عدم توانایی فدراسیون در تامین آن است.

در همین خصوص، مجید ترکان مدیر تیم های ملی کشتی آزاد امید و بزرگسالان ایران گفت: طی 2 ماه گذشته 6 اعزام به رقابت‌های جهانی داشتیم که هزینه بسیار سنگینی را با توجه به گرانی شدید نرخ ارز بر دوش فدراسیون کشتی گذاشت. واقعا با این شرایط اعزام تیم‌های امید و بزرگسالان به رقابت های قهرمانی جهان از توان فدراسیون کشتی خارج است و اگر این مشکل حل نشود نمی‌توانیم به این رقابت‌ها تیم اعزام کنیم.

مدیر تیم‌های ملی کشتی آزاد امید و بزرگسالان ایران گفت: امیدوارم وزارت ورزش سریعا دست به کار شود و مشکل ارزی فدراسیون کشتی را حل کند چرا که واقعا کار سخت شده و نمی‌توان با این شرایط از پس هزینه‌های سنگین اعزام برآمد.

ترکان در پایان گفت: فدراسیون کشتی هزینه‌های سنگینی را برای اعزام‌های مختلف به رویدادهای جهانی متحمل شده و دیگر توان مالی برای تحمل این هزینه‌ها را ندارد. با وجودیکه چندین اعزام را نیز بدلیل گرانی ارز لغو کردیم اما با دلار بالای 15 هزار تومان که هر روز هم بالاتر می‌رود دیگر توان اعزام تیم‌هایمان را نداریم.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت