میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

بازگشت بی سروصدای سفیر آفریقای جنوبی به اسرائیل

آفریقای جنوبی چهار ماه پس از آنکه سفیرش در اسرائیل را در اعتراض به تهاجم وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه فراخواند، وی را در سکوت کامل به کارش بازگرداند.
کد خبر: ۸۳۶۴۳۱
| |
3002 بازدید

آفریقای جنوبی چهار ماه پس از آنکه سفیرش در اسرائیل را در اعتراض به تهاجم وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه فراخواند، وی را در سکوت کامل به کارش بازگرداند.

به گزارش ایسنا به نوشته تایمز آو اسرائیل، سخنگوی وزارت خارجه رژیم صهیونیستی از اظهار نظر در باره این اقدام آفریقای جنوبی خودداری کرد . دو ماه قبل وزارت خارجه آفریقای جنوبی گفته بود که سفیر این کشور تا زمانیکه پیشرفت‌هایی در این زمینه بدست نیاید به اسرائیل بازگردانده نخواهد شد. 

سفارت  آفریقای جنوبی در نامه‌ای به تاریخ ۲۰ سپتامبر ۲۰۱۸ به وزارت خارجه اسرائیل نوشت که سیسا انگومبانه، سفیر آفریقای جنوبی به اسرائیل بازگشته است.

آفریقای جنوبی سفیر خود در اسرائیل را در آغاز تابستان به دلیل "تهاجم وحشیانه"‌ اسرائیل به غزه به تاریخ ۱۴ مه سال جاری میلادی که در نتیجه آن ۵۵ تن شهید شدند، از اسرائیل خارج کرد.

در بیانیه وزارت خارجه آفریقای جنوبی مربوط به آن تاریخ آمده است: با توجه به رفتار وحشتناک و تبعیض آمیز اسرائیل، دولت تصمیم گرفته تا سفیرش را تا اطلاع ثانوی از اسرائیل به سرعت خارج کند.

این اقدام در پی خارج کردن سفرای ترکیه از تل آویو و واشنگتن برای رایزنی درباره تصمیم دولت آمریکا در به رسمیت شناخته شدن بیت المقدس به عنوان پایتخت اسرائیل صورت گرفت.

در بیانیه وزارت خارجه آفریقای جنوبی در آن زمان همچنین دولت این کشور  اقدامات خشونت آمیز علیه غیرنظامیانی را که به صورت صلح آمیز تظاهرات می کردند، به شدت تقبیح شده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت