جرم تجاوز جنسی بازیکن لیگ برتری به دختر۱۵ساله
به نوشته روزنامه تلگراف انگلیس، بازیکن 23 ساله لیگ برتر فوتبال انگلیس متهم به تجاوز جنسی به یک دختر 15 ساله در حومه شهر نیمز فرانسه در سال 2012 میلادی است.
به گزارش تابناک ورزشی، براساس گزارش روزنامه انگلیسی نام فوتبالیست متهم مشخص نیست و هماکنون با سپردن وثیقه آزاد است. وی در انتظار طی شدن پروسه پرونده اتهامی خود در یکی از دادگاههای فرانسه است. این پرونده یک متهم دیگر نیز دارد که پسر عموی همین بازیکن است. این بازیکن 23 ساله و پسرعمویش که شاید به 15 سال زندان محکوم شوند، اتهام خشونت علیه قربانی را نمیپذیرند، قربانی که پس از حادثه تجاوز دچار شوک شده تأکید کرد مهاجمان که آن زمان 17 و 19 ساله بودند و او را مجبور به برقراری رابطه جنسی کردند.
بازیکن 23 ساله لیگ برتر انگلیس در آغاز اتهام ارتباط جنسی با قربانی 15 ساله رد کرد، اما مدتی بعد اعترافاتش تغییر یافت. قربانی همچنین گفته است که از سوی مهاجمان مجبور به مصرف نوشیدنی الکل شده. بازیکن 23 ساله لیگ برتر انگلیس به طور مستمر با وکلای خود در فرانسه در ارتباط است و در شرایط کنونی هیچگونه محدودیتی که تأثیرگذار در آینده فوتبالی او باشد، ندارد.
در ایران از این اتفاقات بیشتر میافته ولیمعمولا بخاطر آبرو اعلام نمیکنن و ق و
بابا اگه بخوان اینجوری ریز بشن ما در دنیا منبع خبر میشیم .. راستی شورای شهر چی شد!
وقتی طرف راضی نباشه میشه تجاوز و برای یک تجاوز 15 سال زندان..




