صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

واکنش جالب کی روش به پیشنهاد آرژانتین برای بازی باایران

کد خبر: ۸۳۱۲۶۹
| |
5604 بازدید

کارلوس کی‌روش سرمربی پرتغالی تیم ملی ایران در حاشیه تمرین امروز تیم ملی رو در روی خبرنگاران قرار گرفت و پاسخگوی سوالات آن‌ها بود. وی در خصوص آمادگی تیم در اولین اردوی برگزار شده گفت: ما برای آماده سازی خود یک بازی با تیم ازبکستان داریم و تمام تمرکز ما بر روی آن بازی است و با احساس مسئولیت بالا در آن دیدار حاضر می‌شویم.

به گزارش تابناک ورزشی، مرد پرتغالی تیم ملی گفت: بیشتر بازیکنان ما در این اردو حاضر هستند و ما سعی می‌کنیم با 25 بازیکن به ازبکستان برویم و در کنار حفظ اسکلت اصلی تیم از بازیکنان جدید استفاده کنیم. همانطور که قبلا هم اعلام کردیم کارهای بیرونی و پشتیبانی هم کم کم انجام می‌شود و امیدواریم در چند روز آینده بهتر بشود و آن چیزی که می‌خواهیم رخ دهد.

وی در واکنش به اظهار نظر خبرنگاری مبنی بر قانع نشدن برخی پیشکسوتان فوتبال ایران از صحبت‌های مطرح شده‌اش در برنامه 90 گفت: چه کسی قانع نشده است؟ همانطور که گفتم هیچ نگرانی ندارم و کارم را انجام می‌دهم. درست است که در برخی موارد قطعیت پیدا نکردیم اما در دیگر موضوعات بیرونی مثل سردار کار خود را انجام می‌دهیم و ان‌شاالله به نتیجه برسیم و مشکلی نیست. سردار یکی از بازیکنان مهم تیم ملی است و مطمئنم به زودی این مسائل حل می‌شود.

در ادامه یکی از خبرنگاران ادعا کرد که مدرکی مبنی بر پیشنهاد یک آژانس فوتبالی در رابطه با دیدار ایران با دو تیم سرشناس آرژانتین و کلمیبا و هم‌چنین پرداخت مبلغ 600 هزار دلار برای این دو مسابقه به فدراسیون فوتبال ایران وجود دارد. کی‌روش در این خصوص عنوان کرد: من از این موضوع اطلاع ندارم اما اگر چنین چیزی باشد برای ما معجزه است. واقعا اگر چنین چیزی حقیقت داشته باشد من حاضرم از اینجا تا دوبی با زانو راه بروم. بعد از این همه سال که مشکلات زیادی در راه آماده سازی تیم ملی داشتیم باور کردن چنین چیزی بسیار مشکل است.

سرمربی پرتغالی تیم ملی درباره احتمال وقوع تغییرات در برنامه تیم ملی به علت وجود مشکلات ارزی در کشور نیز تصریح کرد: بله. همه ما می‌دانیم که مشکلات است اما همه ما باید مثبت نگاه کنیم و امیدوار باشیم که این مشکلات حل شود و بتوانیم در جام ملت‌ها نتیجه خوبی کسب کنیم. اگر دلار قیمتش بالا می‌رود باید آقای تاج این مشکل را حل کند ولی اگر قیمت کریستیانو رونالدو بالا برود به بحث فنی برمی‌گردد!

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار