صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

آخرین وضعیت طرح سوال از رئیس جمهور

نایب رئیس مجلس در خصوص طرح سوال از رئیس‌جمهور، گفت: مجلس هفته بعد جلسه علنی نخواهد داشت از این رو سوال از رئیس جمهور در دو هفته کاری بعد از تعطیلات در دستور کار قرار خواهد گرفت.
کد خبر: ۸۲۳۸۶۵
| |
4593 بازدید

نایب رئیس مجلس در خصوص طرح سوال از رئیس‌جمهور، گفت: مجلس هفته بعد جلسه علنی نخواهد داشت از این رو سوال از رئیس جمهور در دو هفته کاری بعد از تعطیلات در دستور کار قرار خواهد گرفت.

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، مسعود پزشکیان، در خصوص طرح سوال از رئیس‌جمهور، اظهار داشت: مجلس هفته بعد جلسه علنی نخواهد داشت، لذا سوال از رئیس جمهور در دو هفته کاری بعد از تعطیلات در دستور کار قرار خواهد گرفت.

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی در توضیح سوال از رئیس‌جمهور و برخی اظهارنظرها مبنی بر سیاسی بودن این سوال، تصریح کرد: با توجه به شرایط اخیر کشور، رئیس جمهور باید زودتر از این در مجلس حاضر می‌شد و شفاف برای مردم و نمایندگان مسائل را آن گونه که هست مطرح می‌کردند.

وی افزود: در بسیاری از مسائل و مشکلات تنها یک نفر مقصر نیست، در واقع مجموعه‌ دولت، مجلس، قوه قضاییه و دیگر ارگان‌ها در بروز مشکلات سهیم هستند، آقای روحانی هم باید ضمن حضور در صحن به تمامی مسائل اشاره کند و همه تصمیماتی هم که اتخاذ شده را تشریح کنند.

پزشکیان یادآور شد: با توجه به تصمیمات و سیاست‌های اتخاذ شده به این سادگی مشکلات اجتماعی و اقتصادی حل و فصل نمی‌شود، ما در حال جنگیم، آمریکا هم همه تلاش خود را به کار بسته که مردم و مسؤولان را به جان هم بیندازد از این رو به جای انداختن تقصیر به دوش یکدیگر باید با هم تلاش کنیم تا مشکلات مرتفع شود.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: ضرورت همدلی و همراهی ایجاب می‌کند که گناهان را به گردن یکدیگر نیندازیم، در چنین وضعیتی مصلحت بیان شفاف وقایع و تصمیمات است.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار