صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
نوبخت:

ستاد بودجه ۹۸ تشکیل شد

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: برای اینکه سازمان برنامه و بودجه بتواند در مهلت قانونی لایحه بودجه را به مجلس تقدیم کند ستاد بودجه 98 تشکیل شد و نخستین جلسه آن نیز بعدازظهر فردا(پنجشنبه) برگزار می شود.
کد خبر: ۸۲۳۵۵۷
| |
3466 بازدید

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: برای اینکه سازمان برنامه و بودجه بتواند در مهلت قانونی لایحه بودجه را به مجلس تقدیم کند ستاد بودجه 98 تشکیل شد و نخستین جلسه آن نیز بعدازظهر فردا(پنجشنبه) برگزار می شود.

به گزارش ایرنا، «محمدباقر نوبخت» روز چهارشنبه در پایان جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران گفت: با توجه به اینکه سازمان برنامه و بودجه باید زودتر لایحه را به دولت بدهد، این ستاد تشکیل شد. 

وی درخصوص عملکرد سازمان متبوعش در چهارماهه نخست امسال گفت: 105 هزار میلیارد تومان منابع به خزنه واریز شد که نسبت به چهارماهه پارسال 58 درصد رشد داشت. 

رئیس سازمان برنامه و بودجه افزود: اعتبارات اختصاص یافته به امور جاری در چهار ماهه نخست امسال 15 درصد بیشتر از مدت مشابه پارسال است. 

نوبخت بیان کرد: در چهار ماهه ابتدای امسال 23 هزار و 500 میلیارد تومان اعتبار به طرح های عمرانی اختصاص یافت که نسبت به مدت مشابه پارسال 21 برابر رشد داشت. 

وی افزود: در چهار ماهه نخست پارسال یک هزار و 100 میلیارد تومان به طرح های عمرانی اختصاص یافته بود. 

** پرداخت 2500 میلیارد تومان به گندمکاران 

رئیس سازمان برنامه و بودجه به دیگر اقدامات سازمان متبوعش اشاره کرد و گفت: گندمکاران تاکنون 10 هزار میلیارد تومان به دولت یا شرکت های بازرگانی دولتی گندم فروخته اند که از این میزان، پنج هزار میلیارد تومان را دریافت کرده اند. 

وی افزود: در روزهای آینده 2500 میلیارد تومان از مبلغ باقیمانده به گندمکاران پرداخت می شود. 

** 1200 میلیارد تومان پاداش فرهنگیان پرداخت می شود

نوبخت در ادامه گفت: تا پایان مردادماه 1200 میلیارد تومان دیگر بابت پاداش بازنشستگان فرهنگی و دانشگاه فرهنگیان پرداخت می شود. 

وی اضافه کرد: در ماه های گذشته نیز 1200 میلیارد تومان در این زمینه پرداخت شده بود. 

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات