صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
خبر

استعفای افتخاری بخاطرناکامی درنقل وانتقالات استقلال

کد خبر: ۸۱۷۶۸۰
| |
3064 بازدید

سید رضا افتخاری مدیرعامل استقلال روز چهارشنبه در بازگشت به تهران از سمت خود در این باشگاه به عنوان مدیرعامل استعفا کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، افتخاری که شب گذشته در تمدید قرارداد دو بازیکن خارجی این تیم ناموفق بود، پیش از سفر به کشور ترکیه استعفای خود را به وزیر ورزش و جوانان تقدیم کرده اما به دلیل اهمیت مذاکرات با تیام و جپاروف این استعفا علنی نشد تا موافقت و یا مخالفت با آن بر سرنوشت استقلال تاثیر نگذارد.

روند ضعیف استقلال در برنامه های پیش فصل و افزایش نا رضایتی هواداران دلیل اصلی این استعفا است. به نظر می رسد با توجه به عدم موفقیت در تمدید قرارداد دو بازیکن کلیدی این تیم، مدیرعامل استقلال در بازگشت به تهران دیگر در محل کار خود حاضر نشود تا این استعفا جدی تر از قبل پیگیری شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟