صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

داعش طی هفته‌های آتی کاملا از بین خواهد رفت

کد خبر: ۸۱۶۵۶۰
| |
6294 بازدید
داعش طی هفته‌های آتی کاملا از بین خواهد رفت

یک فرمانده نظامی اردنی تاکید کرد که گروه تروریستی داعش طی هفته های آتی به صورت کامل از بین خواهد رفت.

به گزارش مهر به نقل از اسپوتنیک، «خالد المساعید» فرمانده منطقه شمالی اردن تاکید کرد: بر اساس اطلاعات موجود در سوریه، گروه تروریستی داعش طی هفته های آتی بر اساس توافقات به دست آمده میان نظام حاکم این کشور و مخالفان از هم متلاشی می شود.

وی در ادامه افزود: عناصر این گروه تروریستی چنانچه بخواهند امنیت اردن را تهدید کنند در تیررس سلاح های ما قرار خواهند داشت و نیروهای مسلح امکانات لازم برای پاک کردن این تروریستها از صفحه زمین را در اختیار دارند.

المساعید تاکید کرد: مرزهای شمالی امن است و هیچ عامل تهدید کننده ای علیه ثبات اردن وجود ندارد. هیچ آواره سوی به جز عده اندکی در مرزهای مشترک اردن و سوریه حضور ندارند.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات