ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

بازداشت عاملان انتشار اخبار کودک ربایی در زاهدان

کد خبر: ۸۱۳۶۵۰
| |
4789 بازدید

رئیس پلیس فتا سیستان و بلوچستان گفت: عاملان انتشار اخبار کذب و خلاف واقع آدم ربایی (کودک ربایی) در استان شناسایی و با هماهنگی و دستورات قضایی دادستان زاهدان امروز/چهارشنبه/ دستگیر شدند.

سرهنگ علی سرحدی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از حدود چند هفته قبل عده ای افراد بدون آگاهی در فضای مجازی اقدام به انتشار اخبار و عکس هایی از آدم ربایی در سیستان و بلوچستان کرده بودند که با توجه به اهمیت موضوع پیگیری آن در دستور کار پلیس فتای استان قرار گرفت.
وی افزود: بعد از مدتها اقدامات اطلاعاتی این افراد شناسایی و در اقدامی غافلگیرانه امروز دستگیر شدند.
رئیس پلیس فتا سیستان و بلوچستان به کسانی که اقدام به انتشار مطالب خلاف واقع در سایت ها و شبکه های مجازی می کنند، هشدار داد که طبق ماده 18 قانون جرائم رایانه ای، هرکسی به وسیله سامانه های رایانه ای یا مخابراتی اکاذیبی را منتشر کند، به حبس از 91 روز تا 2 سال و جزای نقدی محکوم می شود.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟