حمله جنگنده‌های سعودی به مراسم عروسی

کد خبر: ۸۱۳۴۰۶
| |
3060 بازدید
حمله جنگنده‌های سعودی به مراسم عروسی

جنگنده‌های ائتلاف عربی به سرکردگی عربستان سعودی در ادامه تجاوز به یمن، یک مراسم عروسی در استان «صعده» را هدف قرار دادند.

منابع رسانه‌ای یمن اعلام کردند که جنگنده‌های سعودی یک مراسم عروسی در شهرستان «الظاهر» واقع در استان صعده را هدف قرار دادند که طی آن شمار زیادی از کودکان و زنان بی‌گناه قربانی شدند.

پایگاه خبری شبکه المسیرة در خبری فوری نوشت که آمار اولیه قربانیان این حمله 8 شهید و 6 زخمی است.

جنگنده‌های سعودی اغلب مراسم جشن و عزا در یمن را به دلیل حضور جمعیت زیادی از مردم، هدف قرار می‌دهند. اردیبهشت پیش نیز این جنگنده‌ها در حمله‌ای به روستای الراقه در منطقه بنی قیس در استان حجه یک مراسم عروسی را بمباران کردند که طی آن بیش از ۷۰ تن کشته و زخمی شدند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# دیدار پزشکیان و ترامپ # خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ملاقات ترامپ و پزشکیان هستید؟
الی گشت