صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دستور صدر به نیروهای خود برای خودداری از عملیات در خارج از عراق/ بازنگری در ساختار سریا السلام

رهبر جریان صدر عراق ضمن بازنگری در ساختار شبه‌نظامیان وابسته به خود، دستور ممنوعیت عملیات نظامی در خارج از عراق برای این نیروها را صادر کرد.
کد خبر: ۸۱۲۳۲۳
| |
2394 بازدید

رهبر جریان صدر عراق ضمن بازنگری در ساختار شبه‌نظامیان وابسته به خود، دستور ممنوعیت عملیات نظامی در خارج از عراق برای این نیروها را صادر کرد.

به گزارش تابناک، مقتدی صدر، رهبر جریان صدر عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد: با توجه به منافع عراق و لزوم تقویت دولت آتی تصمیم گرفتیم ساختار نیروهای "سرایا السلام" به جز در شهرهای سامرا و کربلا را بازسازی کنیم.

وی گفت که تنها مقرهای این نیروها در بغداد و یکی از استان‌های جنوبی حفظ خواهد شده و بقیه مقرهای آنها منحل خواهند شد.

مقتدی صدر گفت: از این پس تمامی رهبران سرایا السلام به جز آن‌هایی که مستثنی شده‌اند به عنوان مشاور رهبر جریان صدر فعالیت خواهند کرد و حق ندارند اقدام عملی یا نظامی انجام دهند.

وی به شبه‌نظامیان وابسته به خود دستور داد که سلاحی که دولت به آن‌ها داده را پس بدهند و از هرگونه اقدام نظامی خارج از مرزهای عراق خودداری کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟