رژیم صهیونیستی ۲۰ عضو حماس را بازداشت کرد

کد خبر: ۸۰۹۰۳۹
| |
3795 بازدید
رژیم صهیونیستی ۲۰ عضو حماس را بازداشت کرد

رژیم صهیونیستی دست کم 20 تن از اعضای وابسته به جنبش مقاومت اسلامی (حماس) را در کرانه باختری به بهانه اینکه در تدارک حمله به اهداف اشغالگران بوده اند، بازداشت کرد.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، اکثر این افراد اهل شهر نابلس واقع در شمال کرانه باختری هستند که توسط محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین اداره می شود.

یک مقام ارشد در سازمان امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (شین بت) گفت که این بازداشت ها دست داشتن حماس و تلاش این گروه را برای ایجاد زیر ساخت های تروریستی به منظور انجام برخی حملات در اسرائیل ثابت می کند.

بر اساس این گزارش از سال 2008 تاکنون سه جنگ میان رژیم صهیونیستی و حماس در نوار غزه رخ داده است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت