صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

لحظه شماری برای تکرار واکنش‌های زشت مجازی پس از بازی تیم ملی!

تا ساعاتی دیگر تیم ملی فوتبال کشورمان مقابل تیم ملی مراکش صف آرایی خواهد کرد تا یکی دیگر از خاطره انگیزترین بازی‌های تاریخ فوتبال ایران را در ذهن میلیون‌ها علاقمند ثبت کند؛ اتفاق جذاب و دلچسبی که برای بسیاری فارغ از نتیجه اش ارزشمند است، اما هستند شهروندانی که در این میان خود را برای حواشی بعد از بازی آماده می‌کنند.
کد خبر: ۸۰۸۴۰۰
| |
6847 بازدید
|
لحظه شماری برای تکرار واکنش‌های زشت مجازی پس از بازی تیم ملی!تا ساعاتی دیگر تیم ملی فوتبال کشورمان با آرایشی جدید در برابر تیم ملی مراکش صف آرایی خواهد کرد تا یکی دیگر از خاطره انگیزترین بازی‌های تاریخ فوتبال ایران را در ذهن میلیون‌ها علاقمند ثبت کند؛ اتفاق جذاب و دلچسبی که برای بسیاری فارغ از نتیجه اش ارزشمند است، اما هستند شهروندانی که در این میان خود را برای حواشی بعد از بازی آماده می‌کنند.

به گزارش «تابناک»، با فرا رسیدن روز دوم مسابقات جام جهانی فوتبال ۲۰۱۸ در کشور روسیه و تا ساعاتی دیگر تیم ملی فوتبال ایران در برابر تیم ملی فوتبال مراکش قرار خواهد گرفت؛ بازی بسیار حساس و مهمی که مدت هاست ذهن و فکر میلیون‌ها ایرانی را به خود مشغول کرده است و در تاریخ رویداد‌های مهم ورزشی کشور برای همیشه ثبت خواهد شد.

در دوره جاری مسابقات جام جهانی فوتبال، تیم کشورمان با آرایشی جدید و ترکیبی تقریباً جوان به مصاف رقبا رفته است و بر اساس رأی و نظر بسیاری از کارشناسان آسانترین بازی خود را در گام اول برابر تیم ملی مراکش، قهرمان جام ملت‌های آفریقا برگزار خواهد کرد؛ موضوع مهمی که سبب شده تا بسیاری از شهروندان ایرانی انتظار داشته باشند با نتیجه مطلوبی برای ایران به پایان برسد.

حساسیت‌ها و نگرانی‌های که نه فقط در مورد نتیجه دیدار ایران-مراکش، که در خصوص نتایج دیگر دیدارها نیز به چشم می‌خورد و روز به روز و ساعت به ساعت افزایش می‌یابد تا جایی که پیش بینی می‌شود با فعل و انفعالات بازی شدت بگیرد و بار دیگر حاشیه سازی کند. حاشیه‌هایی که از ترکیب تیم ملی کشورمان گرفته تا قضاوت داور بازی و... را ممکن است در بر بگیرد. اتفاقی که پیشتر نیز بارها به وقوع پیوسته، به ویژه پس از فراگیر شدن شبکه های اجتماعی و حضور پررنگ ایرانیان در فضای مجازی.
 
درست مثل اتفاقاتی که به جام جهانی قبلی گره خوردند و برخی شان بازتاب های جهانی یافتند. از حمله به صفحه لیونل مسی گرفته تا حمله به صفحه «ماژیچ»، داور بازی ایران-آرژانتین که با عدم اعلام ضربه پنالتی به سود ایران، مقدمات حمله ای آتشین به صفحه خود در شبکه های اجتماعی را فراهم آورد و کار به جایی رسید که مجبور شود صفحه خود را از دسترس خارج کند.

اگرچه در همین رابطه موارد متعدد دیگری نیز وجود دارد، اما یکی دیگر از واکنش‌های مجازی زشت برخی علاقمندان فوتبال در ایران، ماجرای حمله آن‌ها به صفحه مجازی «کافو» فوتبالیست سابق تیم ملی برزیل است که پس از خارج کردن نام ایران از گلدان قرعه کشی بازی‌های جام جهانی ۲۰۱۸ مورد هجمه شماری از هموطنانمان قرار گرفت تا شگفت زده شود.

اتفاقی عجیب که البته محدود به ورزش نیست و در حوزه‌های دیگر مثل سینما، تلویزیون، سیاست و... نیز موارد فراوانی از آن را شاهد بوده‌ایم؛ موارد فراوانی که با احتساب آن‌ها دور از انتظار نیست که امشب و پس از بازی ایران با مراکش نیز دوباره شاهد تکرار اتفاقاتی از این دست باشیم و بار دیگر با حاشیه ها به صدر اخبار در جهان بازگردیم.

واکنش هایی که قطعاً در صورت پیروزی تیم ملی ایران، سرشار از امید و انرژی خواهد بود و روحیه بازیکنان تیم ملی فوتبال را برای روز‌های آینده تقویت خواهد کرد، اما در صورت شکست یا هرگونه اشتباه از بازیکنان یا داور یا حتی کری خوانی حریف و هر حاشیه دیگری در زمین بازی یا پیرامون آن، احتمالا تلخ خواهد و مشابه نمونه های قبلی خواهد بود و خاطر بسیاری را آزرده خواهد کرد.
 
رویدادی که اگر قرار است شاهد بروزش نباشیم، جا دارد تلاشی وسیع و همه جانبه را در دستور کار قرار دهیم که هدف  از آن، تلاش برای آموزش دادن به مردم باشد. آموزش دادن به مردمی که برخی شان منتظرند اتفاقی رخ دهد تا به صفحات افراد در فضای مجازی حمله ور شوند و تفریح کنند.
 
هوادارانی متعصب که ظاهرا لازم است به ایشان یادآوری شود که بهتر است مسیر فعالیت و کنش‌های مجازی شان را پس از بازی به سمت تقویت روحیه تیم ملی پیش ببرند تا هر گونه اقدام حساسیت زا که موجب تخریب وجهه ملی ایرانیان در اذهان مردم جهان می‌شود و سودی هم به دنبال ندارد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱۵
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۹ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۵
ما امده ایم که فرهنگمون رو نشون بدیم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۵۸ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۵
خخخخ هفت هزارسال فرهنگ و پیشینه پشت سر همچین خانوادهاست که اینچنین فرزندانی تربیت کردند و تحویل جامعه دادند
ناشناس
|
United States
|
۱۷:۰۵ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۵
موقعی که عده ای آشکارا از پشت تریبون به دیگران تهمت می زنند از فضای مجازی چه انتظاری هست.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۲۰ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۵
وقتی کیلویی ازدواج میکنند شب عروسی در مراسمی خوفناک کلی خرج میکنند که چشم بقیه درآد اما یک ثانیه از عمرشون رو صرف خوندن یه کتاب مذهبی یا روانشناختی در زمینه تربیت فرزندان نمیکنند و فقط برای عقب نموندن از بقیه کل زندگیشون میشه کسب درآمد بیشتر به هر روشی، این افراد در جامعه ایجاد میشن که اصلا از مفهومی به نام عزت و احترام و شخصیت و خویشتن داری خبر ندارند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۵۸ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۵
این مردمی که من میشناسم اگه یه چیزی رو بهشون بگی انجام نده بدتر انجام میدن و با شدت بیشترم انجام میدن
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۱۸:۰۴ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۵
ما تمدن 2500ثانیه داریم فرزندان کوروشیم کار ما نیست کار اعراب و ترکیه است
پاسخ ها
پویا
| Iran, Islamic Republic of |
۱۹:۲۶ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۵
نسل کشی را اعراب عربستان و ترکیه انجام داده اند نه ایران
امیر
| Iran, Islamic Republic of |
۱۹:۲۸ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۵
به نظر های شما بیشتر میخورد فرزند اتیلا و چنگیز باشی که مدام ایران را مسخره میکنی
Armin
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۵۸ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۵
این شده یک فرهنگ در میان اکثر هموطنان، دقت بفرمایید در گفتار روزانه در کوچه و خیابان ، هر موقع هر رویدادی به مذاقشان خوش نیامد طرف مقابل را با الفاظ زشت مورد خطاب قرار می‌دهند ، خود بینی، کم صبر بودن، سریع خشمگین شدن و عدم رعایت عفت کلام که متاسفانه خصوصیت بارز عموم رفتارهای اجتماعی شده بازتاب انحطاط اخلاقی شدید جامعه ای است که فقط و فقط برای تمدن و فرهنگ گذشته خود ارزش قائل است و هیچ برنامه و هدفی برای حفظ و انجام ارزش‌های اخلاقی و دینی خود در حال و آینده ندارد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۰۲ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۵
از قبل از بازی شروع شده
تو فضای مجازی دست به دست داره می گرده که هلند با ده میلیون گاو داره دنیا رو تامین می کنه
مراکش با ۴۵ میلیون گاو مشکل خودش رو نمی تونه چک کنه

اما الآن تو اینترنت دیدم که هلند ۴ میلیون گاو داره و مراکش ۳ میلیون. طبق آمار فائو سال ۲۰۱۵.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۹:۲۸ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۵
مطلب رو اشتباه بهم نقل کرده بودند خودم ندیده بودم!
مطلب در مورد سودان و اتیوپی بود که درست بود!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۲۰ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۵
حالا شما جو نده
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۳۳ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۵
زیاد ناراحت نشید. "از کوزه همان تراود که در اوست".
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟