میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

کره شمالی همچنان تهدیدی جدی برای آمریکاست

کد خبر: ۸۰۴۲۰۸
| |
3594 بازدید
کره شمالی همچنان تهدیدی جدی برای آمریکاست

نامزد معرفی شده از سوی ترامپ برای تصدی سمت سفیر آمریکا در سئول، کره شمالی را تهدید جدی برای کشورش خواند.

به گزارش مهر به نقل از رویترز، دریاسالار «هری هریس» گفت کره شمالی همچنان تهدیدی جدی برای امنیت ایالات متحده به شمار می رود.

وی که پیش از این فرماندهی نیروهای آمریکایی در اقیانوس آرام را به عهده داشته طی سخنانی تاکید کرد: کره شمالی همچنان تهدیدی جدی برای ما است.

به گفته هریس کره شمالی دارای توانمندی اتمی و موشک های قاره پیما که می تواند خاک آمریکا را هدف قرار دهد، غیرقابل قبول است.

این مقام نظامی آمریکا هشدار داد که چین بدون تعامل و دخالت آمریکا و همپیمانانش در منطقه، رویای هژمونی خود در آسیا را محقق می کند.

وی در عین حال بر لزوم همکاری واشنگتن با پکن با وجود آمادگی همه جانبه برای مواجهه با آن، تاکید کرد.

گفتنی است روز ششم اردیبهشت دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در تصمیمی ناگهانی «هری هریس» فرمانده واحد فرماندهی پاسیفیک ایالات متحده را به عنوان سفیر جدید خود در کره جنوبی معرفی کرد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات