ليگ قهرمانان آسيا

دحيل، زنگ خطر حذف ذوب آهن رابصدا درآورد

کد خبر: ۷۸۶۸۷۵
| |
5255 بازدید
|
۱

تیم فوتبال ذوب آهن در پنجمین مسابقه‌اش در لیگ قهرمانان آسیا از ساعت ۱۸:۴۵ در ورزشگاه فولادشهر اصفهان به مصاف الدحیل قطر رفت که ميهمان قطري یک بر صفر به پیروزی رسید.

به گزارش تابناك ورزشي، تيم قلعه نويي در شرایطی در خانه با تك گل دقيقه ٨٥مقابل تیم قدرتمند الدحیل شکست خورد که با این باخت شانس صعودش به مرحله یک هشتم لیگ قهرمانان آسیا به خطر افتاد و ذوب آهن برای صعود باید روز آخر در شهر تاشکند تیم لوکوموتیو تاشکند را شکست بدهد و البته با تساوی هم می‌تواند راهی مرحله بعد شود.ذوب آهن در دیدار رفت هم به این تیم قدرتمند قطری باخته بود.

ترکیب ذوب آهن ایران:رشید مظاهری، خالد شفیعی( از دقیقه ۷۷ وحید محمدزاده)، محمد نژادمهدی، حمد بوحمدان، میلاد فخرالدینی، قاسم حدادی فر( ازدقیقه ۶۴ مهدی رجب‌زاده)، مرتضی تبریزی، جورجی گولیسیانی، محمدرضا حسینی، بختیار رحمانی و کی روش استنلی(از دقیقه ۸۴ ربیع عطایا).

سرمربی: امیر قلعه‌نویی

ترکیب تیم الدحیل قطر:کلود امین، محمد موسی( از دقیقه ۶۴ خالد موفاح)، لوکاس مندز، اسماعیل محمد، لوئیز مارتین، نام تای هی، کریم بوضیاف، بسام هشام، سلطان البریک، المعز علی و مراد ناجی.

سرمربی: جمال بلماضی

اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
چارک میرزا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۰ - ۱۳۹۷/۰۱/۱۴
از گروهبان قندلی بیشتر از این توقعی نداریم
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟