صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

طرح و زوج و فرد در ایام نوروز اجرا نمی‌شود

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: طرح ترافیک و زوج و فرد از 29 اسفند تا 13 فروردین در پایتخت اجرا نمی شود.
کد خبر: ۷۸۳۷۲۵
| |
3916 بازدید

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: طرح ترافیک و زوج و فرد از 29 اسفند تا 13 فروردین در پایتخت اجرا نمی شود.

به گزارش ایرنا؛ سردار محمدرضا مهماندار روز شنبه اظهار داشت: به منظور سهولت ترددهای درون شهری، دید و بازدید شهروندان و تسهیل ورود و خروج گردشگران تهرانی طرح ترافیک و زوج و فرد از 29 اسفند تا 13 فروردین در پایتخت اجرا نمی شود.

وی گفت: دوربین‌های طرح ترافیک و زوج و فرد از ساعت ۱۸:۳۰ روز ۲۸ اسفند خاموش و پس از ۱۴ روز در ساعت ۶:۳۰ صبح سه‌شنبه ۱۴ فروردین مجدداً فعال می‌شوند.

سردار مهماندار با اشاره به خلوتی پایتخت در روزهای عید گفت: علاوه بر دوربین های کنترل سرعت ثابت در تهران، برای پوشش بیشتر در 40 نقطه بزرگراهی نیز دوربین های ثبت تخلف سیار پلیس راهور پایتخت مستقر می شود.
رئیس پلیس راهور تهران تاکید کرد: رانندگانی که دو تخلف حادثه‌ساز مرتکب شوند، خودرو آنان به مدت 72 ساعت توقیف می شود.

تور کیش
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات