رئیس سازمان کشورهای قاره آمریکا خواهان تحریمهای بیشتر علیه ونزوئلا
رئیس سازمان کشورهای قاره آمریکا خواستار اعمال تحریمهای بیشتر علیه رهبران ونزوئلا شد.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، لوئیس آلماگرو، رئیس سازمان کشورهای قاره آمریکا اعلام کرد: باید تحریمهای بیشتری علیه رهبران ونزوئلا و صنعت نفت این کشور در واکنش به فضای سیاسی مبتنی بر سرکوب در ونزوئلا اعمال شود.
آلماگرو خاطرنشان کرد، در دوران ریاستجمهوری نیکولاس مادورو دیکتاتوری بیشتر شده و رنجهای ۳۰ میلیون شهروند با توجه به کمبود مواد غذایی و دارویی افزایش یافته است.
رئیس این سازمان ۳۴ عضوی اظهار کرد: تحریمها باید شدیدتر شود و این راهکار پیشرو است. افرادی که مخالف دیکتاتوری هستند، باید متحد شوند.
آلماگرو گفت: ما باید تحریم های شدیدتری اعمال کنیم و رژیم ونزوئلا را به لحاظ مالی تحت فشار قرار دهیم.
رئیس سازمان کشورهای قاره آمریکا در پاسخ به پرسش خبرگزاری رویترز درباره نوع این تحریمها، خاطرنشان کرد: تحریمها نباید صرفا فردی باشد بلکه رژیم ونزوئلا را نیز هدف قرار دهد.
وی ادامه داد: این به معنای ضرورت این امر است که صنایع نفتی ونزوئلا و اعضای خانواده دیکتاتورها و سیستم پولشویی در این کشور هدف تحریمها قرار گیرد.


