صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رابطه ترکیه-هلند به سطح کاردار کاهش یافت

معاون نخست وزیری ترکیه از کاهش روابط دیپلماتیک آنکارا-آمستردام به سطح کاردار خبر داد.
کد خبر: ۷۷۱۹۵۳
| |
2157 بازدید

معاون نخست وزیری ترکیه از کاهش روابط دیپلماتیک آنکارا-آمستردام به سطح کاردار خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آناتولی، «بکر بوزداغ» معاون نخست وزیر و سخنگوی دولت ترکیه امروز سه‌شنبه اعلام کرد روابط آنکارا-آمستردام در سطح کاردار ادامه خواهد یافت.

گفتنی است دیروز دوشنبه هلند به ماموریت سفیر خود در ترکیه رسماً پایان داد و اعلام کرد از این پس به تقاضای دیدار سفیر ترکیه هم پاسخ نخواهد داد.

این به منزله توقف رایزنی‌ها برای بهبود رابطه ۲ کشور است که از مارس سال میلادی گذشته (۲۰۱۷) دستخوش تنش شد.

گفتنی است تنش میان ۲ کشور بعد از آن صورت گرفت که هلند از ورود دیپلمات‌های ترکیه‌ای که قصد انجام تبلیغات به نفع همه‌پرسی قانون اساسی ترکیه را داشتند، ممانعت کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار