صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

رژیم صهیونیستی سفیر ایرلند را احضار کرد

کد خبر: ۷۷۰۱۴۶
| |
5086 بازدید

شبکه خبری «روسیا الیوم» چهارشنبه شب گزارش کرد، طرح نمایندگان مجلس ایرلند برای تحریم کالاهای ساخت رژیم صهیونیستی، سبب شد، این ژیم سفیر ایرلند را احضار کند.

به گزارش ایرنا، مجلس سنای ایرلند سه شنبه شب پیش نویس طرحی را تهیه کرد که براساس آن واردات، خرید کالا و بهره مندی از خدمات با مبدا سرزمین های اشغالی تحریم می شود.

«بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به این اقدام، با ادعای این که تصمیم مجلس ایرلند، با اصول عدالت و تجارت آزاد تناقض دارد، وزارت امورخارجه این رژیم را مامور کرد تا «آلیسون کیلی» سفیر ایرلند در تل آویو را احضار کند.

پس از اظهارات نتانیاهو، سفیر ایرلند روز چهارشنبه به وزارت امورخارجه رژیم صهیونیستی احضار شد تا مراتب اعتراض شدید مقام های این رژیم را به قانونی شدن تحریم کالاهای تولیدی شهرک نشین های این رژیم به مقام های دوبلین منتقل کند.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات