میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

آمادگی دانشگاه پیام نور برای انتقال تجربیات به افغانستان

کد خبر: ۷۶۵۵۵۰
| |
2937 بازدید
|
۱

سرپرست دانشگاه پیام نور از آمادگی این دانشگاه برای انتقال تجربیات آموزش الکترونیکی به کشور افغانستان خبر داد.

به گزارش مهر، به نقل از دانشگاه پیام نور، محمد رضا زمانی با عنوان اینکه آموزش الکترونیکی تجربه ۳۰ ساله دانشگاه پیام نور است، گفت: دانشگاه پیام نور در زمینه های جدید آموزشی به ویژه آموزش الکترونیکی همواره پیشتاز بوده و این دانشگاه علاوه بر آموزش، در زمینه تولید، به روزرسانی و پیاده سازی محتوا نیز اقدامات گسترده ای انجام داده است.

وی افزود: دانشگاه پیام نور آمادگی خود را برای ارائه تجربیات و گسترش دوره های آموزش الکترونیکی در کنار دانشگاه تعلیم و تربیت افغانستان اعلام می کند.

سرپرست دانشگاه پیام نور با عنوان اینکه دانشگاه پیام نور در کشور افغانستان دارای سه مرکز است و دانشجویان بسیاری از کشور افغانستان هم اکنون در این دانشگاه چه در داخل و چه در کشور افغانستان مشغول به تحصیل هستند، اظهار داشت: دانشگاه پیام نور تمام ظرفیت های خود را برای راه اندازی رشته های مورد نیاز هر دو کشور به کار خواهد بست.

وی ادامه داد: تا با راه اندازی رشته های جدید به شیوه الکترونیکی و آموزش جوانان، نیروهای انسانی متناسب با نیازهای هر دو کشور آموزش دیده و در آینده وارد بازار کار شوند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Germany
|
۱۲:۲۰ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۸
افغانی ها همش دارن به ما حکاکی و توهین می کنن شما می روید برایشان خودشیرین ی کنید
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات