سرنوشت وصیت‌نامه هاشمی همچنان نامعلوم است

کد خبر: ۷۶۵۰۱۴
| |
5324 بازدید
سرنوشت وصیت‌نامه هاشمی همچنان نامعلوم است

یکی از نزدیکان مرحوم هاشمی رفسنجانی گفت: جست و جو برای یافتن وصیت نامه آیت‌الله هاشمی همچنان ادامه دارد.

به گزارش ایسنا، غلامعلی رجایی پس از مراسم بزرگداشت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی که در کرج برگزار شد، در خصوص اظهارات خانواده هاشمی مبنی بر وجود حوله آلوده در جمع خبرنگاران گفت: بنا بوده محسن برای مطالعه پرونده به شورای امنیت برود، این پرونده هنوز مفتوح است.

رجایی افزود: بررسی شورای امنیت در مورد این پرونده قانع کننده نبوده و هنوز پرونده بسته نشده است.

وی در خصوص سرنوشت وصیت‌نامه هاشمی نیز گفت: هاشمی سال 69 یک وصیت نامه نوشت و در آن مسائل مالی را توضیح داده بود.

رجایی خاطرنشان کرد: پس از آن گفته شده که ایشان در حال وصیت نامه نویسی دیده شده اما چیزی به عنوان وصیت نامه پیدا نشده، هنوز هم در حال گشتن برای یافتن وصیت نامه هستند اما ممکن است پیدا شود یا پیدا نشود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت