میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

خواستگاری که از زنان باج می‌گرفت، خودش زن بود!

کد خبر: ۷۶۴۲۳۵
| |
9052 بازدید
|
۱

چندی قبل دختری با مراجعه به پلیس شهرستان «آشتیان» در استان مرکزی با طرح شکایتی گفت مدتی قبل با زنی آشنا شدم و او جوانی را برای ازدواج به من معرفی کرد و شماره تلفنی از خواستگار در اختیارم قرار داد.

به گزارش روزنامه ایران، مدتی از طریق یکی از شبکه‌های اجتماعی با هم در ارتباط بودیم تا اینکه بعد از گذشت مدتی از آشنایی، فرد خواستگار با عناوین مختلف و پس از چرب زبانی، مبالغی پول نقد از من دریافت کرد. الان هم مدتی است با توجه به اینکه تعدادی از تصاویر خصوصی‌ام را در اختیار دارد با تهدید می‌خواهد از من اخاذی کند.

سرهنگ گودرزی- فرمانده انتظامی شهرستان آشتیان- در این باره گفت: با آغاز تحقیقات تخصصی مأموران پلیس، سرانجام فرد کلاهبردار شناسایی شد و مأموران او را در خانه‌اش دستگیر کردند و دریافتند خواستگار قلابی یک زن است که پس از تماس با بانوان و دادن پیشنهاد ازدواج به‌ عنوان یک مرد جوان از آنها کلاهبرداری و اخاذی می‌کند.

رئیس پلیس آشتیان گفت: در ادامه تحقیقات، زن کلاهبردار به دو کلاهبرداری چندین میلیونی دیگر نیز اعتراف کرد. هم‌اکنون بازجویی‌های فنی، تخصصی از این تبهکار ادامه دارد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۱ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۴
چو نادان هست مفلس در نمی ماند
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت