گرد و غبار هوای اهواز ۵۵ برابر حد مجاز شد

کد خبر: ۷۵۸۷۰۱
| |
4500 بازدید

گردوغبار با بیش از 6برابر حد مجاز بار دیگر استان خوزستان را فرا گرفت.

به گزارش میزان، احمدرضا لاهیجان‌زاده، مدیرکل محیط زیست خوزستان، میزان گرد و غبار موجود در هوای اهواز را 6هزار و 915میکروگرم بر مترمکعب اعلام کرد و گفت: این میزان 55برابر حد مجاز است.

کوروش بهادری، مدیرکل هواشناسی خوزستان هم با بیان اینکه این امر سبب تعطیلی مدارس اهواز، رامشیر، ماهشهر، باوی، حمیدیه و شهرستان کارون در شیفت عصر دیروز شد، گفت: به علت وزش باد‌های قابل‌ملاحظه به نسبت شدید، کانون‌های داخلی گردوخاک فعال شد و این امر موجب کاهش دید افقی و افزایش غلظت آلاینده در اهواز، حومه و نیز مناطقی از جنوب و غرب استان شد.

وی افزود: بررسی نقشه‌های پیش‌یابی و خروجی مدل‌های عددی نشان‌دهنده گذار امواج ناپایدار از فراز استان است که سبب افزایش ابرناکی و بارش‌های پراکنده و تند باد‌های موقتی بعضا رعدوبرق به ویژه در ارتفاعات و شرق استان در بعدازظهر روز گذشته شد که تا اواخر وقت فردا چهارشنبه ادامه خواهد داشت.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت