دوستاره حريف تيم ملي دربين١٠بازيكن برترآفريقا

کد خبر: ۷۵۸۵۳۹
| |
3633 بازدید

‍ دو بازيكن مراکشی در بین برترین بازیکنان قاره آفریقا ديده مي شوند كه اين موضوع قدرت حريف اول ايران درجام جهاني را نشان مي دهد.

به گزارش تابناك ورزشي، كارشناسان فوتبال ايران و جهان اتفاق نظر دارند كه قوي ترين تيم سيد چهارم جام جهاني تيم مغرب يا همان مراكش است كه از شمال آفريقا بازيكنان زيادي شاغل در ليگ هاي اروپايي دارد كه حالا چند تاي شان ستاره هستند و مي توان به اشرف الحكيمي در رئال مادريد و بن عطيه در بايرن مونيخ و يوونتوس اشاره كرد. دو مهره زير در ليست كنفدراسيون فوتبال آفريقا قرار دارند. 

مهدی بن‌عطیه: این همه چیز را برای بناتیا به عنوان مدافع و کاپیتان تیم فوتبال مراکش می‌گوید مبنی بر اینکه مراکش در طول مسابقات مقدماتی جام جهانی گلی دریافت نکرد. این بازیکن سابقه بازی در رم، بایرن‌مونیخ و یوونتوس را در کارنامه دارد که برای مراکش در جام جهانی به میدان می‌رود.

خالد بوتایب: بازیکنی خستگی‌ناپذیر، باهوش، با توانایی‌هایی پایان‌ناپذیر که شانس‌های نادر او را به مهاجم کامل برای این تیم تبدیل می‌کند.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی