ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آیا فدراسیون فوتبال بعدازدوسال به داوران لیگ پول می دهد؟

کد خبر: ۷۵۵۶۱۷
| |
3441 بازدید

در حالی کلاس نیم فصل داوران لیگ برتر در جزیره کیش با دهها حاشیه و سوژه عجیب به پایان رسید که نکاتی تاسف بار در این کلاس دانش افزایی به چشم خورد، از جمله کیفیت پایین محل اسکان و تغذیه داوران و عجیب تر اینکه رییس کمیته داوران خود در هتلی شیک اسکان داشت!

 به گزارش تابناک ورزشی، در حالی که کلاس توجیهی برای همه داوران لیگ برتر جهت هماهنگی در قضاوت نیم فصل دوم بود کمیته داوران، چندین تن از داوران سرشناس و کمک داوران بین المللی خود را که جمعا ١٤نفر بودند به این کلاس پرحاشیه و زیر خط استاندارد دعوت نکرد.

 موضوع عجیب دیگر اینکه با وجود هوای سرد نیم فصل دوم در اکثر شهرهای کشور لباس مناسب گرم و آستین بلند به داوران داده نشده و همچنان با همان یکدست لباس آستین کوتاهی که در اول فصل به آنها تحویل داده شده باید در این سرما قضاوت کنند. ضمنا شنیده ها حاکی از آن است که حتی همان٣٠درصد؜ افزایش حق الزحمه نیز قرار نیست در نیم فصل اول اجرایی شود و جالب است که حق الزحمه داوران لیگ یکی، دو سال است که پرداخت نشده و داوران لیگ برتر هم از اول فصل هیچ پولی دریافت نکرده اند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا