میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

آمریکا در عراق و سوریه دنبال ایجاد آشوب مجدد است

کد خبر: ۷۵۴۸۵۵
| |
4112 بازدید
آمریکا در عراق و سوریه دنبال ایجاد آشوب مجدد است

مشاور امور بین‌الملل مقام معظم رهبری با بیان اینکه آمریکایی‌ها بدون دعوت آمده‌اند و با زور و خوی استکباری دنبال سلطه‌جویی هستند، گفت: آمریکایی‌ها هم در سوریه و هم در عراق به‌ویژه در رقه دنبال این هستند که آشوب مجدد ایجاد کنند.

به گزارش تسنیم، علی‌اکبر ولایتی با اشاره به اینکه عوامل اصلی آمریکا برای ایجاد آشوب در منطقه از بین رفته است اظهار کرد: آمریکایی‌ها هم چه بخواهند و چه نخواهند باید از منطقه بروند، هیچ دلیلی برای اینکه آمریکا در این منطقه حضور داشته باشد وجود ندارد، اینجا منطقه مردم همین خطه است.

وی با تأکید بر اینکه در غرب آسیا کسانی باید حضور داشته باشند که اهل غرب آسیا باشند و یا به‌دعوت دولت‌های قانونی کشورها حضور یابند، افزود: ایران با دعوت قانونی دولت‌های عراق و سوریه در این کشورها حضور مستشاری داشته و دارد.

مشاور امور بین الملل مقام معظم رهبری با بیان اینکه آمریکایی‌ها بدون دعوت آمده‌اند و با زور و خوی استکباری به‌دنبال سلطه‌جویی هستند ابراز داشت: آمریکا هم در سوریه و هم در عراق به‌ویژه در رقه به‌دنبال این هستند که آشوب مجدد ایجاد کنند.

ولایتی تصریح کرد: قطعاً دولت و مردم سوریه و خط مقاومت آمریکایی‌ها را از جاهایی از سوریه که در اشغال آنهاست خارج کرده و با سرشکستگی از این مناطق خارج خواهند کرد.

وی در مورد تصمیم ترامپ در موافقت با انتقال پایتخت رژیم صهیونیستی به قدس و آینده منطقه گفت: کار ترامپ، جرقه‌ای به انبار باروت عواطف و اعتقادات دینی جهان اسلام زده است، کاری بدتر از این نمی‌شد که یک رئیس جمهور آمریکا بتواند انجام دهد، رؤسای جمهوری قبلی جرئت جابه‌جایی پایتخت به قدس را نداشتند ولی احتیاج به فردی بود که در تصمیم گیری‌هایش چندان تعقل حاکم نیست و ترامپ این کار را انجام داد.

رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: درست است که شهر قدس مورد بی‌حرمتی قرار گرفته و آمریکایی‌ها می‌خواهند سفارت خود را انتقال دهند ولی بدانند که از این پس مسلمانان به‌خصوص فلسطینیان و حامیانشان نخواهند گذاشت آب خوش از گلوی صهیونیست‌ها و حامیانشان که آمریکایی‌هاست پایین برود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات