صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دانش‌آموزان باید متناسب با نیاز جامعه رشته تحصیلی خود را برگزینند

امروز صرف علاقه به رشته تحصیلی مهم نیست بلکه علاوه بر علاقه دانش آموز باید نیازهای جامعه را در نظر گرفت و متناسب با آن نیازها برنامه ریزی انجام دهیم.
کد خبر: ۷۴۳۶۹۹
| |
4350 بازدید

سیده فاطمه ذوالقدر در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار داشت: در کشورهای اروپایی از دوره دبیرستان، دانش‌آموزان را متناسب با نیاز شغلی کشور در مسیر رشته‌های کاربردی آموزش می‌دهند. ما نیز باید در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهیم؛ چراکه امروز شاهد یک میلیون فارغ‌التحصیل با مدرک دکترا هستیم که متاسفانه شغلی ندارند.

این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس افزود: اکثر افراد تحصیلکرده به این امید درس خوانده‌اند که دولت برای آن‌ها ایجاد اشتغال کند و خود راه‌های دیگری را به منظور ایجاد شغل جستجو نکردند.

نماینده تهران اظهار داشت: اگر دولت لایحه‌ای را مبنی بر فیلتر کردن رشته‌هایی که اکنون ظرفیت شغلی برای آن‌ها تکمیل است به مجلس دهد انقلاب بزرگی در زمینه تحصیل افراد بر مبنای نیاز جامعه صورت می‌گیرد؛ چراکه آمار فارغ‌التحصیلان در رشته‌هایی که امروز ظرفیت شغلی برای آن‌ها وجود ندارد بالا بوده و این امر سبب بیکاری قشر تحصیلکرده جامعه شده است.

ذوالقدر خاطرنشان کرد: امروز با توجه به این‌که دانشگاه‌های متعددی در سطح کشور بدون توجه به نیاز جامعه و بازار کار مشغول به جذب دانشجو در رشته‌هایی هستند که در اصل بازار کاری برای آن‌ها وجود ندارد. دولت باید هرچه سریعتر به این مساله رسیدگی کند در غیر این صورت در آینده نه چندان دور با آمار بالایی از تحصیل کرده‌های بیکار مواجه خواهیم بود که خود آسیب‌های اجتماعی زیادی را به دنبال دارد.

انتهای پیام

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟