ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

همزمان با حضور ماتیس در فیلیپین روسیه به مانیل سلاح می‌دهد

جیمز ماتیس، وزیر دفاع آمریکا در حالی به فیلیپین رفته است که قرار است فردا (چهارشنبه) این کشور آزادسازی ماراوی را از دست شبه‌نظامیان وابسته به داعش جشن بگیرد.
کد خبر: ۷۴۱۲۸۲
| |
3104 بازدید

جیمز ماتیس، وزیر دفاع آمریکا در حالی به فیلیپین رفته است که قرار است فردا (چهارشنبه) این کشور آزادسازی ماراوی را از دست شبه‌نظامیان وابسته به داعش جشن بگیرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، رودریگو دوترته، رئیس‌جمهور فیلیپین امروز در حالی با ماتیس، وزیر دفاع آمریکا دیدار می‌کند که پنج ناو روس در فیلیپین حضور دارند و مسکو آماده می‌شود که به طور رسمی هزاران اسلحه، مهمات و ۲۰ کامیون نظامی را در مراسم فردا   تحویل دهد.

دوترته که مواضع ضد آمریکایی دارد، بدون هیچ ابایی هر بار اعلام کرده است که خواهان گسترش روابط با روسیه و چین است.

درست پیش از دیدار ماتیس و دوترته قرار است رئیس‌جمهور فیلیپین با سرگئی شویگو، وزیر دفاع روسیه دیدار کند.

همچنین قرار است دوترته فردا از یک ناو ضد زیردریایی روسیه بازدید کند.

با این حال سونگ کیم، سفیر آمریکا در مانیل چندان اهمیتی به توجه دوترته به روسیه و چین نمی‌دهد.

وی ادامه داد: من از این اخبار که چین و روسیه تجهیزات نظامی برای فیلیپین فراهم کرده‌اند، احساس تهدید نمی‌کنم.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟